женски гради – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: женски гради

Обликот на градите зборува за сексуалните склоности

Италијанскиот сексолог Пиеро Лорензиони тврди дека карактерот на жената и некои нејзини особини може да се проценат врз основа на обликот и величината на градите. Ајде да видиме како Лорензиони по обликот на градите го дефинирал сексуалниот темперамент на „испитаничките“. Диња Според мислењето на италијанскиот сексолог, жената со големи тркалезни ...

Повеќе »