маријана лозаноска – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: маријана лозаноска

Струшката депонија канцер на градот и вистинска еколошка бомба

Додека стружани се гушат од  чадот и неподносливата смрдеа кои се шират многу често од градската депонија која се наоѓа на стотина метри од првите куќи секојдневно се зголемува бројот на заболени од рак во општината. Депонијата е место каде повеќе од една деценија се фрла најразличен вид на отпад, ...

Повеќе »