моето паметно училиште – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: моето паметно училиште

Земјоделското училиште во Тетово домаќин на Проектот Моето паметно училиште

Средното земјоделско училиште Моша Пијаде во Тетово, ќе биде домаќин на проектот Моето паметно училиште, како дел од Еразмус плус програмата. Ученици и професори од 4 земји, ќе разменуваат искуства во сверата на информатичката технологија. Проектот Моето паметно училиште кој започна уште вчера, ќе трае 5 дена кога учениците заеднички ...

Повеќе »