нелегална депортација – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: нелегална депортација

Хелсиншкиот комитет: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

Да се дејствува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови права на бегалците кои треба да се почитуваат од ...

Повеќе »