општина тетово – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: општина тетово

Општина Тетово започна да ги остранува незаконски поставените тезги

Од денеска Општина Тетово започна да ги остранува незаконски поставените тезги, маси и слично, поставени на јавните површини. Акцијата е дел од проектот Твој град, твоја јавна површина. Во Тетово започнаа да се ослободуваат тротоарите, улиците и другите јавни површини од тезги маси и слично, кои подолг период ги имаа ...

Повеќе »

Советот на Општина Тетово избра претседател, неговиот избор оспорен

Советот на Општина Тетово избра претседател. Но неговиот избор беше оспорен од советниците на опозицијата и општинската администрација. Целата вест можете да ја прочитате на ММС.МК

Повеќе »