оу гоце делчев – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: оу гоце делчев

Утврдени пропусти кај наставници во училиште во чиј двор беше тепачка во Неготино

Утврдени се некои потфрлувања во однос на работењето на одделни одделенски раководители, кои педагошката евиденција ја воделе со пропусти. Ова го покажал увидот на просветната инспекција во неготинското основно училиште “Гоце Делчев”, откако две ученички нападнаа трета во дворот на училиштето. – Педагошката евиденција ја воделе со пропусти. Се мисли ...

Повеќе »