смоквица – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: смоквица

По Демир-Капија Смоквица ќе се вози од следната недела, за почеток без патарини

На почетокот на следната недела се очекува да биде пуштена во употреба новата автопатска делница Демир Капија – Смоквица и по тој дел од автопатот „Пријателство“ првично ќе се вози без плаќање патарина. Засега нема нова официјална најава за пуштањето на патот освен претходната дека тоа ќе се случи по ...

Повеќе »