третман – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: третман

Се’ за храна: 2 природни третмани со лук против акни

Кога ќе ни се појави нова акна, обично се фрустрираме и бараме начин како побрзо да се ослободиме од неа. Но, не секогаш купечките средства се најефикасни за таа намена. Еве два начини како да се ослободите од акните на природен начин со помош на природни третмани со лук против ...

Повеќе »

Во Македонија има осум илјади зависници од дрога – една четвртина се под третман

Осум илјади проблематични зависници од дрога има во земјава, а близу една четвртина од нив се вклучени во програмите за третман и грижа. Според Доц. Д-р Лилјана Игњатова претседател на меѓуресорската државна комисија за борба против недозволено производство, трговија и злоупотреба на дроги, бројката на таканаречените проблематични зависници ( оние ...

Повеќе »