форми – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: форми

Фирмите во Тетово лоцирани до дивата депонија освен со отпад се справуваат и со фекалии од одводни канали

Фекалии од одводен канал вчера ја поплавија улицата во близина на дивата депонија во Тетово, каде се лоцирани неколку фирми. Со интервенција на Јавното комунално претпријатие Тетово, состојбата е нормализирана, денеска фекалиите беа повлечени во каналот.   Томислав Марковиќ кој работи во една од фирмите, вели дека секојдневно се соочени ...

Повеќе »