Хигиена – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: Хигиена

Се’ за храна: 6 мали совети за побезбедна кујна

Редовно менувајте ги или стерилизирајте ги сунѓерите за миење садови Кујнските сунѓери изобилуваат со најразлични бактерии кои може да предизвикаат разни болести. Тие се порозни и остануваат влажни долго време, што ги прави идеална подлога за развој на бактерии. Најефикасен начин да ги елиминирате сите бактерии од сунѓерот е да го ...

Повеќе »

Најчестите причини за лош здив

Лошиот здив секогаш е посочуван како еден од најнепријатните и најодбивните проблеми. Тој предизвикува срам, вознемиреност и дискомфор при воспоставување на блиски контакти. Дознајте кои се причините за настанување на оваа состојба која секогаш Ве прави да се чувствувате засрамени. Јазик Јазикот е најчесто место од каде потекнува лошиот здив, ...

Повеќе »