чаша – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: чаша

Летна и лесна, салата во чаша

Летните денови носат високи температури, а кај некои и намален апетит. Во такви случаи добар избор е една освежувачка, нискокалорична, лесна и вкусна салата, за која посебно интересно е тоа што се сервира во чаша. 100 грама од оваа салата содржи само 117 килокалории. Прочитајте повеќе на: ММС.МК

Повеќе »