Канал 77 – Вработување

Лого Канал 77

 

 

Радио Канал 77 распишува оглас за прием на работници за  работните позиции:

  • Водители/Новинари во студио Штип и Скопје

Потребно е кандидатите  да имаат соодветно работно искуство и завршено образование. Кандидатите можат да достават CV на vrabotuvanje@kanal77.com.mk или во просториите на Радио Канал 77  на улица: 5-та Партиска конференција бб во Штип, или во Скопје на улица Франклин Рузвелт бр.4 локал 6. Огласот е со важност до 25.05.2017 година.

 

Радио Канал 77 распишува оглас за прием на работници за  работните позиции:

  • Хигиеничар, во Мултимедијален центар во Штип

Кандидатите можат да достават CV на vrabotuvanje@kanal77.com.mk или во просториите на Радио Канал 77  на улица: 5-та Партиска конференција бб во Штип. Огласот е со важност до 25.05.2017 година.

 

Радио Канал 77 има потреба за вработување на две лица за маркетинг, продажба и промоција.

Едното работно место е за во Штип, а другото во Скопје. Потребно е лицето да има соодветно работно искуство.

Кандидатите можат да достават CV на meil: vrabotuvanje@kanal77.com.mk или во просториите на Радио Канал 77  на улица: 5-та Партиска конференција бб во Штип и во Скопје на улица Франклин Рузвелт бр.4 локал 6. Огласот е со важност до 25.05.2017 година.

.

Close
Advertisment ad adsense adlogger