Александра Јанева со „Се одбирам себе“ им се враќа на баладите (Видео)

Неполн месец по промоцијата на песната „Одговор“, Александра Јанева ги изненади обожавателите со нова музичка приказна раскажана под името „Се одбирам себе“, со која им се враќа на баладите.

Александра Јанева заедно со Тино Стојановски е автор на музиката на нејзината нова песна. Како текстописец на баладата „Се одбирам себе” се потпишува Јана Бурче. Продукцијата е на Иле Спасев. Видеото е снимено во Отешево и Преспа.

 

Како модел на спотот се појавува Андреј Пајмакоски од In Models, а стилист е Милена Танаскоска.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background