Антониа Гиговска со нова моќна балада

Антониа Гиговска ја лансираше својата нова балада со наслов „Крива сум“ во комбинација со видео спот.
И овој пат за музиката избрала да му верува на Дарко Димитров како композитор, а на текстот се потпишува Игор Џамбазов.

Видеото е на Даниел Јовески, а како изгледа целосниот пакет можете да погледнете во прилог.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background