Апел за помош на млада жена од Пробиштип која итно мора да замине на операција во Русија

Триесет и шестгодишната, Александра Илиевска од Пробиштип во текот на овој месец треба да замине на операција во Русија. Таа има Myopia alta degenerative – воспаление на очите, за чие лечење нејзиното семејство нема доволно средства. Минатата година оваа жена била оперирана, но потребна е нова операција, бидејќи комисијата при Клиниката за очни болести – Скопје кај неа има констатирано намалена видна острина за 99 %/.

Сите хумани граѓани кои сакаат да донираат тоа може да го сторат на долунаведените телефонски броеви, или пак да уплатат пари на една од наведените трансакциски сметки:

VIP 143 465

ONE 143 465

TELEKOM 070 143 112

 

Додади коментар

Би те интересирало и

Сметот од тетовската дива депонија се носи само во скопската депонија Дрисла

Жителите од гостиварските села, кои го блокираат патот кон регионалната депонија Русино велат дека и ...

Централниот регистар ја уплатил ланската добивка на сметка на АД „Бетон“

Добивката која Централниот регистар ја остварил за 2016 година била уплатена на сметката на градежната ...

Close