„Ареа“ продолжуваат со „Те спомнувам“

Екипата на „Ареа“ извади нова песна, но и  видео, со наслов “Те спомнувам”. Песната е целосно авторско дело на Ареа со текст, музика, аранжман и продукција. Спотот е сниман на неколку локации во нивниот роден град, Гостивар, а на режијата се потпишува Кристијан Шемко.

Ако ви недостасуваа нови вибрации од Ареа, уживајте со нивното последно музичко остварување.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background