Видео: Вистинска приказна раскажана во „The kill team“ – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Видео: Вистинска приказна раскажана во „The kill team“

Доколку сакате да ја погледнете приказната за еден млад американски војник во Авганистан кој се соочува со морална дилема, а ве инспирираат филмовите работени по вистинска приказна, „влезете во филмот“ со прегледување на трејлерот за „The kill team“.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background