Видео: Гимнастичарка на 91 година – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Видео: Гимнастичарка на 91 година

Дека некогаш годините се само бројка, потсетува оваа баба од видеото во прилог која има 91 година и уште е добра во гимнастика.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background