Видео: Како звучи „Hells Bells“ од AC/DC на црковни звона

Видеото е снимено во црква во Германија каде што талендираниот David Drambyan го свири популарниот хит од 80-тите – „Hells Bells“ од мегапопуларните AC/DC.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background