Видео: Кога прв пат ќе пробаш сладолед – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Видео: Кога прв пат ќе пробаш сладолед

Веројатно не се сеќавате на моментот кога прв пат сте вкусиле сладолед, но има големи шанси тоа да изгледало отприлика вака:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background