Видео: Непредвидливи ситуации за време на риболов

Одењето на риболов за повеќето кои го практикуваат тоа е синоним за релаксација. Но и таму, може да се очекуваат непредвидливи ситуации. Дел од нив можете да погледнете во видеото во прилог.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background