Видео: Новак Ѓоковиќ е голем тенисер, но и голем човек

Не само што е голем на теренот, според неговите гестови со кои собира еден куп симпатии, Новак Ѓоковиќ е голем и како човек. Еве видео доказ повеќе…


Во етер
Наслов
Изведувач

Background