Видео: Нов поглед во „Игра на тронови“

Април е посебно возбудлив месец во агендата на страсните фанови на серијата „Game of Thrones“. Во очекување да навлезат целосно во новото продолжение на приказната во финалната сезона, може привремено да ја заситата потребата за нови детали, со прегледување на актуелните трејлери.

Креаторите не забораваат да потсетат дека очекувањата треба да се тргнат настрана, а изненадувањата ќе бидат многу на број. Последните два трејлери, можете да ги погледнете во видеата во прилог.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background