Видео: 10 најопасни тобогани во светот

Ако сте љубители на адреналинот кој со себе го носи спуштањето по тобогани, во видеото во прилог погледнете како изгледаат десет од најопасните во светот.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background