Две Баби – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Две Баби

Две баби муабетат:
Магдо мори, шо праиш?
Мори, шо да праам?
Е, шо ќе праиш.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background