Ед Ширан ја продолжи музичката низа со „Nothing On You“

Успешната музичка низа на Ед Ширан продолжува со песната „Nothing On You“. Овој пат, популарниот пејач избрал да соработува со Paulo Londra & Dave.

 

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background