Зибери: Ахмети е рационален и очекувам брзи преговори и влада (видео)

Лидерот на ДУИ Али Ахмети покажа досега дека е рационален и реален политичар и не очекувам мачни преговори и политичка криза туку што поскоро формирање на нова влада, враќање на довербата и веднаш превземање на мерки и политики за справување со корона вирусот и тешките економски последици – изјави кандидатот за премиер на ДУИ Насер Зибери, кој забележа дека fake вестите поради обично мерење на температура пред да влезе во Систина го прогласиле за заразен од коронавирусот.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background