Кејт Хадсон: Јас сум лоша мајка

Актерката Кејт Хадсон, ќерка на холивудската ѕвезда Голди Хон, призна дека е лош родител на своите три деца, иако пораснала во големо семејство.

-Јас сум лош родител, грешам секој ден . Премногу им викам на моите деца, пцујам пред нив, не ја исполнувам родителската должност бидејки имам многу работни обврски. Но, во исто време има денови кога за себе ке кажам -Јас сум супермама. Готвам, чистам, им помагам при домашните задачи, менувам пелени, вежбам, изјавила таа.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background