Моторола го презентираше новиот „флип“ смартфон со двоен дисплеј (видео) – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Моторола го презентираше новиот „флип“ смартфон со двоен дисплеј (видео)

Во етер
Наслов
Изведувач

Background