Најавено продолжение на филмот “Најголемиот шоумен 2” – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Најавено продолжение на филмот “Најголемиот шоумен 2”

Најголемиот Шоумен беше издаден во декември 2017 година и стана еден од најголемите музички филмови на сите времиња.

Во едно неодамнешно интервју, Хју откри дека потенцијалното продолжение е во процес на работа.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background