Највкусен начин за борба против борите

Се вели дека здравјето доаѓа преку устата, но изгледа дека слична е ситуацијата и со убавината. Магичниот збор како асоцијација за убавината и младоликоста е колагенот.

Кожатата со текот  на времето старее и се појавуваат бори поради намалената продукција на колаген. Но наместо на вештачки начин да ја надополнувате изгубената количина, дермaтолозите и нутриционистите советуваат тоа да го направите со хранење со нарминици кои поттикнуваат поголемо производство на колаген.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background