Не сака внуците да го викаат дедо- откри Кристијан за татко му Аки Рахимовски од „Парни ваљак“

Синот на  Аки Рахимовски, музичарот Кристијан Рахимовски, открил зошто со години не е во добри односи со татко му.

-Никогаш не му судев на татко ми. Имавме недоразбирања за некои работи ама бевме многу искрени, да не се лажеме . Татко ми има 65 години и најважно е да е среќен.  Антонија сеуште не сум ја запознал, но ќе ја запознам. Битно е детето да е живо и здраво и татко ми да е среќен. Јас и татко ми никогаш не успеавме да изградиме класичен однос меѓу татко и син, бидејки тој како голема ѕвезда од 365 дена настапуваше 200. Кога си мал тоа не го разбираш,  а бидејки со години и јас се занимавам со музика, сега ми се појасни некои работи. За разлика од него јас сакам што повеке време да минувам со моите деца. А Аки вели дека не сакаат внуците да го викаат дедо,  изјавил тој за  „РТЛ Ексклузив„.

Освен Кристијан од првиот брак, Аки ја има ќерката Едина од вториот брак  а пред извесно време му се роди уште една ќерка Антонија.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background