Нов филм за познатиот сериски убиец (видео)

Хроника на злосторствата на Тед Бунди, од перспектива на неговата долгогодишна девојка, Елизабет Клуфер, која со години одбиваше да верува во вистината за него.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background