Објавен трејлерот за четвртата сезона за „La casa de papel“ (видео) – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Објавен трејлерот за четвртата сезона за „La casa de papel“ (видео)

Во етер
Наслов
Изведувач

Background