Првиот љубовен состанок не смее да трае подолго од 57 минути – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Првиот љубовен состанок не смее да трае подолго од 57 минути

Првиот љубовен состанок треба да трае 57 минути. Правилото да трае само  57 минути може да ви донесе и одредени олеснувања, доколку личноста која седи наспроти вас не ви се допаѓа, па знаете дека на „мачењето“ брзо ке му дојде крај.

Ова време исто така е идеално и за луѓето кои имаат многу обврски, но и за оние послободните. Тоа е сосема доволно време  да поразговарате за себе,  за интересите и за целите, како и за се она што е битно да се каже на првиот состанок.

За  57 минути е доволно да имате повод  да закажете друг состанок, секако ако ви се допаднала личноста.  Откако ќе заврши првиот состанок идеално е да поминат неколку дена па дури потоа да го закажете вториот состанок.  Стручњаците наведуваат дека прерано е првиот состанок да трае подолго, бидејки со тоа се создава  спротивен ефект и се смалува желбата и потребата за повторна средба.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background