Ноќен Експрес

Страна: 6

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое. Правила за учество

Има многу интерес за странски инвестиции, но за жал поради пандемијата , досега не успеавме такво нешто да обелодениме но се надевам дека многу бргу тоа ќе се случи  во Валандово, изјави денес при гостувањето во емисијата Стадион на Канал 77, градоначалникот на валандовската општина Перо Костадинов. „ Тоа ни е насушна потреба, пред се […]

Да најдев злато немаше да бидам тука денес и уште да се борам се уште за проблемите на граѓаните. Тоа беше само една од шпекулациите со коишто секојдневно се соочувам, изјави градоначалникот на Општина Кривава Паланка, Борјанчо Мицевски во емисијата „Стадион“ во врска со информациите  кои што кружеа дека наводно градоначалникот го прекопал центарот на […]

Тамара Тасеска е добитничка на безжични слушалки Sony во наградната игра „Биди ти музички уредник„ на Радио Канал 77, која се реализираше во месец јули. Во прилог е видео од извлекувањето:

Проектот од предизбориенто за изградба на водоводна прежа во село Звегор и Габрово, градоначалникот на општина Делчево, Горан Трајковски вели дека веќе почнува да се реализира со тоа што веќе е потпишан договор со фирмата изведувач, ова Трајковски го изјави при гостувањето во емисијата „Стадион“ на Радио Канал 77. „Таму има водоводна мрежа секое семејство […]

Просечната старост на вработените рудари во рудникот „САСА“ е 27 години, со новиот закон за пензионирање на рударите во пензија заминуваат на 40 години, а новите вработувања покажуваат дека има доволен интерес за оваа работна позиција, на оваа тема и уште многу други локални теми поврзани со општина Македонска Каменица, зборуваше градоначалничката на оваа општина, […]

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое. Истражувањето е завршено.

Општина Дојран изминативе години доживува ренесанса и станува се поатрактивен за вложувања во елитен туризам. За тоа зборува фактот што за прв пат по речиси десет години се продадени  голем број на парцели, изјави градоначалникот на општина Дојран Анго Ангов во денешното гостување во емисијата Стадион на Канал 77. „ Имаше голем интерес за купување […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background