Радио мрежа Канал 77 од денеска на TuneIn

Од денеска, можете во живо да ја следите програмата на радио мрежата Канал 77, преку веб страницата и апликацијата TuneIn. Доколку сакате да ја следите програмата од вашиот мобилен телефон, тоа можете да го направите со симнување на бесплатна апликација.

Tune in е најпосетуваната веб страница за он-лајн слушање на повеќе од 100 000 радио мрежи и радио станици ширум светот, вклучувајќи AM, FM, HD, LP, дигитални и интернет станици. Освен тоа, повеќе од 4 милиони подкасти се достапни за стриминг на TuneIn.

Линкот до нашиот профил на TuneIn можете да го најдете овде.

Додади коментар

Би те интересирало и

Канал 77 ќе им го олеснува патувањето на српските туристи низ Македонија

Како се вози на патиштата во Македонија, каква е ситуацијата на граничните премини – ова ...

Поздрави од Финска: Писмо од слушателот Јармо

Јас сум 50 години и работам како адвокат. Имам жена и три прекрасни ќерки. Моите ...

Close