Слаѓана Тасева во “Стадион“: Оваа власт си легна на режимот што беше воспоставен од претходната(видео)

Имам впечаток дека оваа власт како да си легна на режимот што беше вопспоставен од претходната, истакна Слаѓана Тасева во денешниот „Стадион“ на Радио „Канал 77“.

 

– Оваа власт не направи исчекор во поглед на сосотојбите на владеењето на правото и работењето на судовите. Не направи исчекор ни во обезбедување подеднакви услови за развој на економијата, па дури и бизнисмените не’ прогласија за хибридна држава – рече Тасева.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background