Сонувај и поттикнувај нови сонувачи – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Сонувај и поттикнувај нови сонувачи

Дека спортот ги прифаќа сите онакви какви што се, но и дека најлудиот сон е оној кој поттикнува милиони други соништа, потсетува брендот „Nike“ во инспиративното видео во прилог.

 


Во етер
Наслов
Изведувач

Background