Српската пејачка откри: Има колешки кои дедовци милионери ги влечат по јахти и се продаваат за пари

Српската пејачка Катерина Грујиќ  без влакна на јазикот ги прокоментирала пејачките кои влегуваат во врска со женети мажи, но и за непристојните предлози кои нејзините колешки секојдневно ги добиваат.

– Со музика се занимавам од љубов, одсекогаш била моја голема желба а не заради материјално задоволство. Никогаш немав потреба да бидам играчка на некој дедо милионер кој по јахти и хотелски соби  завлекуваат некои пејачки или таканаречени пејачки.  Ако тоа на нив им е убаво и им се исплати мене не, рекла пејачката за српските медиуми.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background