Тамара блеска на евровизиската сцена

Македонската делегација во Тел Авив на чело со главната хероина Тамара Тодевска, остава свој белег во евровизиските кругови. Според она што може да се види на фотографиите и видеата кои се споделуваат на социјалните мрежи, очигледно е дека Тамара Тодевска не само што блеска во одличната креација со потпис на Ношпал, туку и зрачи со среќа и самодоверба на сцената.

Големи се очекувањата од еден од најмоќните женски вокали кои некогаш ги имала нашата земја. Странците пак, коментираат дека конечно им се допаѓа нашиот сценски идентитет.

 

Во видеото во прилог можете да ѕирнете како помина првата проба на нашата екипа таму.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background