Тест: Дали сте идиот !!!


Заразна игра која во исто време ќе ја провери и вашата интелигенција, но во исто време и вашите нерви. Дали сте порготвени. Кликај Start и во коментар ги очекуваме вашите импресии од играта.

Финтата е во тоа што од прва да ги минете сите нивоа  😈 😈 😈 😈


Додади коментар

Би те интересирало и

На која возраст мозокот најдобро работи?!

Со помош на магнетна резонанца, научниците го анализирале мозокот на 359 луѓе, на возраст помеѓу ...

Соопштение на лекарска ординација стана хит на интернет

Еден лекар во Босна и Херцеговина на влезот на својата ординација објави соопштение, кое стана ...

Close