Горан Гаврилов

Горан Гаврилов

Генерален директор

Виктор Гаврилов

Виктор Гаврилов

Заменик генерален директор

Весна Крстева

Весна Крстева

Уредник

Весна Коловска

Весна Коловска

Новинар

Столе Наумов

Столе Наумов

Новинар

Весна Миленковска

Весна Миленковска

Новинар

Вања Мицевска

Вања Мицевска

Новинар

Габриела Додевска

Габриела Додевска

Новинар

Љупчо Шатевски

Љупчо Шатевски

Новинар

Теодора Новеска

Теодора Новеска

Новинар

Давор Јосифовски

Давор Јосифовски

Новинар

Марко Марк

Марко Марк

Водител

Христина Спирова

Христина Спирова

Водител

Анѓела Пингова

Анѓела Пингова

Водител

Симона Трнинкова

Симона Трнинкова

Водител

Зоран Ристовски

Зоран Ристовски

Раководител на продукција

Влатко Кралев

Влатко Кралев

Продуцент

Даниел Шиндев

Даниел Шиндев

Продуцент

Кире Андонов

Кире Андонов

Радиовизија

Шакир Јусинов

Шакир Јусинов

Радиовизија

Трајче Гогов

Трајче Гогов

ИТ Администратор
Во етер
Наслов
Изведувач

Background