Логоа

Се станува поскапо и поскапо, па секоја мала помош е добредојдена.

Ние сакаме да ви помогнеме!

Овој март и април ги плаќаме вашите сметки.

Без разлика дали се работи за сметка за струја или за оние чевли кој направија да заблескате на корпоративната забава – ние сме тука да помогнеме!


Лесно е како АБВ!

А) Одете на kanal77.mk и пријавете се
Б) Раскажете ни ја приказната што купивте и зошто!
В) Слушајте го утринското шоу на Канал 77 со Христина и Мирко секој работен ден во 8 часот наутро, ако ве повикаме во етер со вашата приказна имате 10 минути да ни се јавите, може да ви се вратат дури 6000 денари


Почнуваме од 13.03.2023 до 07.04.2023. Но, можете да се регистрирате сега!
Регистрирајте се и слушајте! 😊 Толку е лесно! Подржано од Флекс Кредит

Напишете го вашето име и презиме
Напишете ја Вашата емаил адреса
Напишете го вашиот телефонски број каде што можеме да ве контактираме
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.


Во етер
Наслов
Изведувач

Background