Ден: November 11, 2019

Ако сте по тетоважите, но истовремено и по дизниевите јунаци и генерално анимираните филмови, можеби ќе најдете инспирација повеќе разгледувајќи ги примерите во прилог.  

https://youtu.be/3TqTU1rNUBQ

Во етер
Наслов
Изведувач

Background