Ден: December 9, 2019

https://youtu.be/a3w8I8boc_I
https://youtu.be/PmBh2qT8iD4

Апликацијата за стримање музика, Spotify, сподели листа на најдобрите песни, албуми и изведувачи во последната деценија. Според нивните статистики, најмногу се слушала музиката на Дрејк. Тој собрал повеќе од 28 милијарди стримови, а неговата најпопуларна песна „One Dance“ била пуштена 1,7 милијарда пати. Веднаш по него е Ед Ширан, а следни се Пост Малон, Аријана […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background