Месец: March 2019

Страна: 3

https://www.youtube.com/watch?v=wh9dr_tvka0
https://www.youtube.com/watch?v=a82WSl5M9m0
https://www.youtube.com/watch?v=pJCaaZrHSEY
https://www.youtube.com/watch?v=jepsQK1ipsM
https://www.youtube.com/watch?v=HJOw198kn0w
https://www.youtube.com/watch?v=t8oZGIyQm2U
https://www.youtube.com/watch?v=FGIdCSrDAFw
https://www.youtube.com/watch?v=oNTPazknx0E

При крај се неизвесноста и исчекувањето кога станува збор за последната сезона на хит-серијата „Game of Thrones“. Најголемите фанови се радуваат на фактот кој вели дека од следниот месец почнуваат новите авантури. Во меѓувреме, имаат шанса да ѕирнат во последниот официјален трејлер. Креаторите потсетуваат дека фановите треба да заборават на своите очекувања бидејќи ќе има […]

Станува збор за Томислав Цвртила, професор во музичкото училиште во Вараждин, Хрватска, кој со својот детски хор ја изведе „Боемска рапсодија“ на групата „Квин“. 🎵 Tradicionalni fašnički koncert Glazbena škola u Varaždinu ove je godine postao viralan – profesor Tomislav Cvrtila s dječjim je zborom kojim ravna izveo Queenovu "Bohemian Rhapsody" i postao hit na […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background