Ден: March 6, 2019

При крај се неизвесноста и исчекувањето кога станува збор за последната сезона на хит-серијата „Game of Thrones“. Најголемите фанови се радуваат на фактот кој вели дека од следниот месец почнуваат новите авантури. Во меѓувреме, имаат шанса да ѕирнат во последниот официјален трејлер. Креаторите потсетуваат дека фановите треба да заборават на своите очекувања бидејќи ќе има […]

Станува збор за Томислав Цвртила, професор во музичкото училиште во Вараждин, Хрватска, кој со својот детски хор ја изведе „Боемска рапсодија“ на групата „Квин“. 🎵 Tradicionalni fašnički koncert Glazbena škola u Varaždinu ove je godine postao viralan – profesor Tomislav Cvrtila s dječjim je zborom kojim ravna izveo Queenovu "Bohemian Rhapsody" i postao hit na […]

https://www.youtube.com/watch?v=sVW84QMGHFQ
https://www.youtube.com/watch?v=vC74qMUFeKI
https://www.youtube.com/watch?v=8L5-anoWMFU
https://www.youtube.com/watch?v=hY0uSjOF3R8
https://www.youtube.com/watch?v=SwkFMFa_hsc
https://www.youtube.com/watch?v=tqrLLE6J0vo
https://www.youtube.com/watch?v=UJzWrDyMKtc
https://www.youtube.com/watch?v=apqosppRKtI

Во етер
Наслов
Изведувач

Background