Ден: February 26, 2020

Клаудија Адеми ( 47) потекнува од Македонија, но долги години со родителите живеела во Германија. Се омажила и се преселила во Шпанија, но поради природата на работата патува низ целиот свет.  Таа е нутриционист и фитнес тренер, никогаш не била дебела и кога имала 20 години се натпреварувала на изборот за Мис на Југославија. -Мојата […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background