Достапност

РАДИО МРЕЖА КАНАЛ 77 Е ДОСТАПЕН НА СЛЕДНИВЕ МРЕЖИ/ПРОВАЈДЕРИ:

На сателитскиот оператор Total TV на 305 канал можете да го слушате Радио Канал 77 и истиот е достапен, преку сателит во цела Европа, дел од Северна Африка и Блискиот Исток, во над 700.000 домаќинства.

 

 

 

На дигиталната IP телевизија Нет ТВ Плус низ целиот свет е достапен Канал 77 и тоа :
Во Србија, Црна Гора и Хрватска на 350-та позиција;
Во Словенија на 400-та позиција;
Во Босна и Херцеговина на 300-та позиција:
Во Македонија на 1-та позиција,
На интернационалниот пакет (eng) на 450-та позиција.

 

Го отварате главното мени (стрелка долу на далечинскиот управувач), се одбира Радио (со кликање ОК на далечинскиот управувач). Откако ќе се излистаат радијата го одбирате радиото Канал 77 и кликате ОК за страрт на радиото.

 

 

 

Канал 77 е достапен и на светски познатиот веб сајт за слушање на Радио во живо – TuneIn.

 

 

 

 

Преку web стримингот на Радио Мрежа Канал 77, на следниов линк: http://live.kanal77.com.mk/, можете да не слушате од секое место на земјината топка.

 

 

 

 

На кабелскиот оператор 5 Нет – Гевгелија на 955 канал можете да го слушате Радио Канал 77. 

 

 

На кабелскиот оператор Виванет – Берово на 538 канал можете да го слушате Радио Канал 77.

Во етер
Наслов
Изведувач

Background